Followers

Jumaat, 12 Ogos 2011

Alhamdulillah!

akhirnya terjawab sudah teka teki yg duk bersawang dalam fikiran! hehehehe... alhamdulillah! syukurrrrr! sebelum nih tak berani tak buat pengakuan terbuka sbb tk dpt itam putih dr doc lagik wpon dh check sendrik...alhamdulillah keputusannya positif! dan doc pon cakap baby sihat! usia kandungan baru lagik...tapi excited cam baru nk menimang cahaya mata pertama! heeeee.... ppon....doakan yg terbaik buat fiza n bb yer! Kalau boleh yg kali nie mesti la nak boboy kan.. tapi....semua tuh qodo' kadar Allah! kan? tawakkal sajalah....hanya syukur yg dapat dpanjatkan!
Sekarang usia kandungan fiza sebenarnya dah masuk 8minggu dah 2bln la....dah lama baru nak update n3 pasal ni.memang saya ni malas sesangat la mengandung yang kali nie.semu keja tak jalan..orang kata kalau malas baby boy ye ke..Tak tau lakan tu sume kuasa allah..kita berserah je lakan..lelaki ke perempuan ke sama je..janji sihat lahir kedunie..

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive

Recent Posts

Terdapat ralat dalam alat ini

RECENT VISITORS

Jalan-jalan Sambil Minum..Nah Segelas Kopi