Followers

Rabu, 1 Jun 2011

Keropok Losong Jamu mata

 Salam sejahtera..jom makan kepok lesong jomm..panas-panas lagi ni..keropok yang di beli ari minggu lalu..Ha..baru nak gorengkan..tu la kan dok teperap dalam peti ais tu lama-lama tak makan.Nak menggorengnye bukakannya susuh..cuma tak de org nak makan.en somi keje bila lak masanya dia nak makan..hari ni tak tahan tu yg goreng jugak..sebenarnya hari tu ingakan pegi terengganu kan saya ada cite kat n3 lepas.Kami kena tipu dgn abag ipar yang pindah umah senyap2.Konon2ny Nak buat kejutan.Tapi kejutannya memang menjadi la..Dari nak beli sata terus tukar ke kepok losong ni ha..Tak dapat jugak nak makan sata..Tak pe la insyallah ada rezeki nak p terengganu jugak..nak dapatkan sata kat sana.Sata kat sini rasanya tak sesedap yang kat sana punya.Isi ikannya memang terasa la..puas makan...Jom la jamu mata dgn kepok losong ni..hehehe

4 ulasan:

Hafizah Mohamad berkata...

wah sedap ni...kak fiza pun kalau gi pasar malam selalu gak cari kopong cam ni...sedap...=)

Sharifah Nadzarah berkata...

salam kenal..tq folo blog sy..
sy ada baca..yg u tye camne nak wat ruangan sembang ni..mcm ni..fiza just klik jer kat ayat kat bwh kotak tu yg tulis shoutmix chat widget..nnti dia akan trus gi ke website tuk wat shoutmix tu..dan u kene create akaun u..cuba dulu yer...

fiza damia berkata...

kak fiza nama kita sama..tu lakan sedap kepok ni..isi ikannya lebih dr tepung

fiza damia berkata...

sharifah saya dah buka akaun..tapi mcm mana nak link kan ke blog?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive

Recent Posts

Terdapat ralat dalam alat ini

RECENT VISITORS

Jalan-jalan Sambil Minum..Nah Segelas Kopi